FANATISM


http://weliveyoung.blogspot.com/2010/05/wildhearted.html

"...och oss övriga, som tror att livet är ett ändamål, inte ett medel." s.12

Soldränkt paradis


Världens soligaste dag. Lunchrast och arbetstid på skolgården. Åh.
Amanda, Louise o Charlie


Enrique

Mandypie

Amalia var sprutflicka!


'Malia

Sophie

Schackbebisar! Jonas o Marie

Projektgruppis pluggade Rwanda i skuggan. Hundra års kolonialhistoria i gassande sol <3
Mattias, Ebba o Amanda


Åh. Maj. Sommar.

Razie med pistolis

Schtekcharl

Sophiesol

Soldränkning. Alva, Rebecca, Meira, Nisse, Marie o Jonas.

Fredagen var fantastisk på vår skolgård. Trettio graders sol, bikinisolning, en gräsligt varm vägg, gräsligt varm asfalt, vattenkrig, rwanda och solsting. Åh, globaliasommar! Kärlek!

Night gym


Amalia och Marie sov hos mig för en massa veckor sedan. På kvällsnatten gick vi ut till ett tak och spelade sevdobadminton, fotboll, basket och andra bollar och sprang i mörkret. Så fint. Så fina.

Squashracket o stängsel.

Bebisarbebisarbebisar

Sportplaner på tak känns så fantastiskt urbant. Det finns trehundra städer i världen med mer än en miljon invånare. Åh, världen, så mycket.

2010-05-04. Jag har så mycket att skriva om, så mycket att berätta, så många bilder att visa, så många snurror i mitt huvud och drömmar men så mycket att pricka av på evighetslånga listor först. Massa pussar!

OFF


Finisar på väg från dubbelklassgrillning förra veckan. <3!

BABES! Nu gittar jag till DJurens rätts riksstämma, blir grymmmt! Igår
1. Fasinerades jag över rymden like never before. FINNS det något ballare?
2. VANN JAG ÖVER MIN FAR PÅ SCHACK. RESPEKT.
3. Såg jag världens världens världens största stjärnfall på miniklassgrillning i vitan.

KÄRLEK OCH FIN HIMMELFÄRD!

Grapefruit jungle.Current obsession: grapefruit. Det är ju extremt smarrigt även utan socker! Älskar't! Jag vill köpa en bikini och ta första doppet nu nu nu, simma iväg från det gråfluffiga och äta jordgubbar på balkongen. Vad skulle ni helst göra nu?

Blue eyed.helgvetiskt.salty reality


1. Starwarsschack hos Boris. Förra helgen tror jag.

2. Såndär smörig naturbildstagning igen, solskenigt och fint! Gillar att nördisfotografera tills batteriet tar slut.

3. Finimalia med klocka.

Gör så att jag liksom går tillbaka i tiden och laddar inlägg som om nu var då, blir mer sammanhängande så! Idag var nästan sprickfärdigt grå och gråtig. Tror att effekterna av lite sömn, energidryck och höga doser information börjar säga hej nu. Grät i kanske två timmar i sträck till filmen Blue Eyed i skolis. Säger bara: se den. Nu ska jag ha en helgvetisk helg på Amandas inrådan. SOVA och hälsopeppa upp min skoltåriga kropp! Vad gör ni när ni har sådär konstiga deppkrockdagar? PUSS

APATI --> ELEKTRONI --> EUFORI?
Komunikationsabstinens stillad efter en halv evighets isolering :D

Finisar! Åh. Jag sitter i mitt kök med en sprillans ny dator. Äntligen befriad från isoleringen, kommunikationsmolnet, mörkergrottan! Känns väldigt bra och rätt fascinerande att datorer kan vara så revolutionerande uppiggande!

 Idag har jag förut datorinförskaffning myst runt på stadsbiblioteket med klassen och my mama, det är ju så gudomligt mysigt! Avundas alla Viktor Rydbergisar som har så nära dit, vill bara bo där! Åh! Hur som, på stadsipatsi lånade jag en arabiskabok, tre spanskaböcker, en franskabok, någon om moral och en om Rwanda. Böcker är grejen! Efter resten av den ganska opeppiga skoldagen tjänade jag 400 kr på en timme och provade bikinis. IH, då är det sommar snart! LÖÖVE!


Hola


http://thecobrasnake.com/partyphotos/nationalanthem/IMG_7367.html

1. Ingen guacamole? Men. Guacamole är ju så fint.
2. Hittade ett ganska gräsligt fientligt stycke om homosexuella i bibeln. Åt en påse chips av frustration.
3. Gymnastiki nu!
Lövey

HOME


wildfoxy igen :)

Hemma från helgens flärder, promenixer och färder! Valborg i Uppsala var väldigt omväxlande och mångfaldigt, på lördagen åkte vi till landet och träffade världens bästa bästa Calvin. Så fin. Snart kommer bildbomber och uppdateringar o sånt för jag känner att svackan börjar gröpas allt djupare. Puss på er så länge - nu är det off to work! <3

RSS 2.0