Birthday kids / up n down


Camilli fyller år idag och Nisse o Linnea fyller år imorgon! CONGRATZI <3

Tjo bebisar! Igår mysivårfikade jag med Maria o Sophie, bakade med söti barnvaktsbarni och klättrade med mor samtidigit som hon lärde mig texterna till Fattig bonddräng och Änglamark. Åh, jag älskar att återuppsjunga gamla barndomssånger! Nu ska jag rusa och iordninggöra mig inför det fina, peppiga födelsedagspartajet/classpartyt ikväll :D Mucho kärlek!

BUNS BUNNY BOOM


Long time swing

Heya babes! Hm, lite downidag, men det betyder bara lotsa' utvecklingspotential! Och nu har mor bakat en massa deliciösa veganbullar så nu ska jag HUGGA IN! Kärlek!

Always saturdays: it


Gammal bild från Kajsis kamera

Igår var en väldans händelserik och fin dag. Världen är fin och allt är så bubblande övervinnerligt! På vägen hem blev jag stoppad på gatan av några som trodde att jag var hög för att jag var så lycklig, kändes väldigt fint. Berättar mer senare, finisar, nu måste jag rusa till jobbis!

Kärlek!


Waffles baby


http://www.elzajo.com/

EY! Idag har jag inspirerats av frukostvanor lite trivsammare än mina gamla och adopterat grötritualen. Havregrynsgröt, pumpafrön och äppelbitar + mucho salt = hejdundrande lördagsfrulle! Jag somnade halv sex går och vaknade halv sju imorse, väldans behövligt! Efter fantasticofrullen tittade jag på en dokumentär om Julius Ceasar för att få lite inspiration till hisorieuppsatsen jag ska skriva och sedan pratade jag med Bebisbirko på teliofon, nu ska jag strax bege mig till T-centralen där Djurens rätt delar ut VEGANSKA VÅFFLOR :D Kom dit! Efter det urban atlasmöte och partybarty :D

Vad ska ni göra för att sprida lycka en våffeldag som denna? Puss och peace <3

PEAR/GREEN/ANGRY MANPäronbebisar! Befinner mig @ finafina Mary's! Är så overkligt att vara i en värld som du bara hört i telefon och föreställt dig blurrigt! Åh. Har försökt ringa H&M idag, usch, de är ju fruktansvärda. Kan inte ens svara på hur de transporterar kläderna till butiken! Uff. Utöver det GU-föreläsning om skolpolitik och upplysande, gladskuttande människor! Nu till veganski varm choklad och nattmacka! Ciao <3

SPEAK UP SPEAK OUT SPEAK ABOUT
Lite onsdagsinspirationis :) Jag har ringt lastbilsföretag halva dagen, så fint att få en inblick i en annan verklighet! Häromdagen kom jag fram till att jag i princip måste lära mig alla storstora språk, jag försökte kommunicera med en kinesisk man som knappt pratade engelska. Väldigt utmanande och underhållande, men tänk att kunna kommunicera med alla människor du träffar! Tänk er en sådan frihet och jordklotighet! Åh! Har tänkt att jag nog ska beta av dem i den här ordningen:

1. Förbättra spanisko så jag kan prata alldeles flytande
2. Lära mig franska fullt ut och återuppta arabiska, bli språklig megaarab
3. Mandarin
4. Swahili
5. Hindi eller Bengali
6. (Ryska)
7. (Japanska)
8. (Tyska o Portugisiska)
(+ förbättra svenska, engelska och teckenspråk)

Vilka språk vill ni kunna?

MINDMAP / BRAIN SEARCHAlla utom garbanzosburken från flickr.com, creative commons: http://www.flickr.com/photos/centralasian/3326242079 / http://www.flickr.com/photos/pagedooley/2511369048
http://www.flickr.com/photos/higetiger/2303157967 / http://www.flickr.com/photos/jetheriot/2284436689 / http://www.flickr.com/photos/pinksherbet/2796862756http://www.flickr.com/photos/fergusonphotography/3056953388 / http://www.flickr.com/photos/avalowery/2064158534 /http://www.flickr.com/photos/coolz0r/262071927
http://www.flickr.com/photos/supagroova/4348503760 /http://www.flickr.com/photos/tanj/208592731

22/BAD LUCK/NOT TOO BAD/LUCKY LUKE


Hipp som happ

Jag diggar otursdagar! För en månad sen hade jag den där förskräckligt otursfyllda otursdagen, 22 är ju mitt absoluta otursnummer och förväntade mig en kolossal kausal katastrof idag men icke! Trots megainbrott i min skolis och tappad ajaj på stortån bubblades dagen av health care reform, lyckoblock, hitch hike-framgångar, Obamafirning, ocensurerat google till kineserna och mindblowing Mary! Plus fin lyckoartikel och allmänt uppseendeväckande vackra klassisar och vardagsfnurror som vanligt. Jag hjärtar otursdagar och oturstal.

Otursdagslövelilöve och allt ni gillar <3


SATURDAY: PARTAJ / LOLOCO / PÅFÅGEL


SNYGGA BEBISAR / Maria o Sophie

Eliza, Sophie o Maria <3!

SVÄRDBÄRAREN /Söphy, Chärley, Äggiboy/Svärdmannen o Victory

SÖTELISÖTGRÖT / Beatrice

G-natt peeps! / Lolli

Babes! Igår hade Lollibabe partajis. Supermys! Påfågelfjädrar, pinsamheter, danselidans och en massa peeps! Påfågelfjädrar är ju så jäkla snygga. Jag hittade helt fantastiska påfågelörhängen i plast i Barcelona men jag hade inte råd att köpa dem. I Svea är ju alla äkta! Fybubblis. Jakten fortsätter, säg till om ni har tips :D Nu: myssöndag med nynorpad goodiebag från Nacka forums modehelgsgrejs.

Påfågelspuss!

Fingaringah: Mars 20, 2010Blingis :) Piffar upp labbarna och en alltför pluggmåstig vårfiniverklighet! Ringarna är från Barcelona och halsbandet är min moders. Tough shit! Diggar ni ringar? Kärlek!

SATURDAY SCRATCH


Egna bildisar/Mattias Karlsson: texturlager. Fredrik Holm: texturlager o himmelslager, moderskeppet.se/textur :D

Lite lördagsbrus, sugarpies :D Igår sov jag hos bästistephi o dag borde jag pluggiboy. Jag diggar Paul Simon galet nowadays. Åuh. Peppiga o somriga musiktips? LANGA!

Vad gör ni första vårlördagen på tiotalet?

PUSSPUSSCIAO

SAVE THE SEA KITTENS


Montjuic / Marie är mästerfotografisten

Hey, bebisar! Vardagen skimrar i guld lite mer för varje dag nu. Jag hjärtar min klass och på eftermiddagen plurrade en fantastiskt upplysande och inspirerande fiskföreläsning hos Djurens rätt. My gaga. Tänk att en vegetarian räddar minst 700 fiskliv per år. Jag försöker också desperat (kanske lite för desperat) att få min bebisfinikajsa att gå över från syndarpescatorian till lite massa mindre syndig supervego :D Det går rätt bra, snart blir hon CLEAN :D

Kolla in för fiskräddarpepp:
 http://www.fishinghurts.com/ och
 http://www.peta.org/sea_kittens/about.asp <3

Nu ska jag spanskaplugga som satan (Åh, tänk att pluggilugg kan få en så pirrig. Spanska. Finns det finare?) All löve!

PIC A FRUIT PIC A BED


Fruktsalladspicnic med mor i min säng för någon vecka sedan

Det här inlägget skulle egentligen varit mitt andra inlägg från Barcelona, men icke. Vet att min bloggning behöver en rejäl spark i ändan och det ska den få. Snart. [Bland annat med barcibildisar i drivor :)] Idag kände jag mig för första gången sedan Barcis lite vardagslycklig, jag gillar de fina fina finisarna i min vardag så himla himla mycket inser jag om och om igen och det förtjänar verkligen att lyckorusas över.

Vill ni hjälpa till att kicka den tröga bloggbaken? Langa inspiration, tips och sånt fint! Vad gillar ni i bloggväg? Vad vill ni ha? Vad gör er lyckliga?

Oändligt med kärlek!


BARCELYCKA / WHERE AM I?


Lyckosprätt, drömfång, solpirr

Allt känns verkligen overkligt just nu, vardagen för verklig och Barcelona för drömflytande. Det känns konstigt konstigt att en vecka kan vara så lång och så kort och så puffande och fantastiskt fantastiskt. Fast jag tror att jag klarar att sprätta vardagsverkligheten till liv nu, den är faktiskt verkligen verklighetsfin, och bara vara evinnerligt tacksam för Barcelonaverkligheten, för det förtjänar den. Förresten: Hola igen guapas <3 Jag älskar att ni är kvar, trots bajsig uppdatering. Jag hade kirrat ett inlägg för varje dag men lyckosprättandet sög upp mig.

Verklighetskärlek i (sol)drivor!

ALOHA SUNSHINE / BOOK ITHOLA, i ordets rätta bemärkelse <3 NU. är. vi. i. Barcelona. och det här är det första inlägget jag skrivit i förväg. Åh, jag tycker att det är så fantastiskt är världen är så stor, enorm, gigantisk, men ändå så tillgänglig! Bara ett litet förresten: jag har säkert hundra jättesupermegaintressanta, brontofantastiska böcker hemma som jag vill och ska läsa. Men sedan hittar jag några fler på biblioteket, och i någon 2handaffär. Och så växer bokberget sig bara större. Vad brukar ni göra?

Skrivet i Barcelona: Ah. Igar hade vi akert 25 grader sol, badade i medelhavet, solade pa stranden, klattrade upp for Montjuic och dansade hela natten pa fancyklubbis och halvhaltade hemlangs stranden  klockan fem pa morgonen. Gang och dans = aj i fotterna. Vandrarhemmet ar verkligen en fruktsallad av fantastiska manniskor fran jordens alla horn, vi ater frukt och notter och kikarter och lever Barciboy. Beratta om era sportlov!

Spanilove!

ADIOS KÄRLEKISARFinaste finisar! Nu dragar vi till Barceloona! Kärlek i tusenfalt!

CHILDHOODIE / LIVE ME A TENT


Stephanie & sojakorv

Kärleksbebisar! Stephanie och Benjamin <3

Babes

Lovies!

En stund i Stephanies kök igår, syskonlöve och spontanmiddag <3 När jag åkte hem imorse såg jag en man med en enda lång dread som skägg. Jag blev så lycklig, så satans ballt och vackert!

-och jag blir så rörd när folk sätter ut mat till fåglar, lite kärlek till våra fellow earthlings som annars bara bajsas på
-och jag blir så glad när folk hälsar entusiastiskt tillbaka på gatan eller bara mumlar något eller ler lite överseende
-och JAG HAR BOKAT EMMABODABILJETT. ÅH. <3

Vad har ni för sommarplaner och lyckospakar?

Hasta mañana! <3


SLAM ME UNCONSCIOUS


Poetry slam / Alladin

Nisse och Louise
Louise, jag och Marie

Vegofika / Djurrättsalliansen / Anna

Marie, Anna, Nisse, Louise

Sagolika poetry slamet igår på Lava som Boris m fl anordnade. Jag var där med Marie, Anna, Nisse, Louise, och Charlie ett slag. Det var verkligen helt makalöst! Jag blev så rörd att jag grät flera gånger, de hade fullkomligt outstanding veganska cupcakes, så jäkla talangfulla, begåvade poeter, superbra pausband och finafina människor! Efteråt åkte jag till Stephanie och sov, pratade livet och barndomsminnen och masserade. Åh vad jag hjärtar den tösen o den familjen! Fast på vägen dit råkade jag tappa de fina cupkakorna jag hade tagit med till henne på bussgolvet. Men fler bildisar kommer <3

-FÖRRESTEN: Har ni några fina barcelonatips? Hippieaffärer? Mysiga caféer? Kanonrestauranger? Wonderklubbar? Jag skulle bli megaglad :D

Sojakorvslöve!

RSS 2.0