SPACE ODDITY / LOGICCCCBebisarrr, idag har varit skolig och rolig o rymdig och filosofig! Marie försöker stå på händer på bort och nu ska vi åka till logikföreläsning på Grön ungdom med veganpizzaaa :D Ska söka jobb och skriva en massa inspirationisgrejer inför sommaren! Åh jag diggar livis i sin helhet!

PRUEBA . DUBAI . LÅNAT


Grillningspaltor på klätterverket

Fin kikare att blicka ut över Nacka forum med

Hola, vi har fått låna en datoris, välbehövligt najs, nu ska jag plurra det sista för den här veckan :D Gillar våren och att spontanfotografera, effektivisering och billig mango och VINSTER I SCHACK! För första gången i mitt liv tror jag har jag vunnit i schack! Så fantabulöst åh ja! Först mot Borisi och sedan mot mor! Åh! Och mamma har köpt ett reseschack till mig och livet strålar med sin närvoro! Men nä, nu pluggi! PUSS!

HURRY BURRY SLURRY


wildfoxyy

Auhh, måste springa till gymnastiki. Isolering = nya kommunikationsvägar = spännande och tuggummi :D PUSS!


AIR DRUMS DRUMS AIR


ilovewildfox.com

 

Babes, igår hade Emma & Josibabe artonårsfest - så fint! Idag har vi plinkat vårsånger och Taubevisor på ett så mysigt leende ålderdomshem. Nu ska jag äta ett äpple och åka till mat hos Boris! Datoris är fortfarande en död liten fisk vilket är frustrerande men sporrar till matteeffektivitet. Bibliotek är ljuset i mörkret! LÖVE


FÖRSÖKDJURENS DAG


http://www.topsir.com/d/2008-10/Cute-rabbit-1440-900-widescreen-32511.jpg

Eyy, befinner mig hos Erik och ska strax gitta till partaj. Min dator är kapputttt men jag berättar snart om helger och smått virriga försöksdagar, dumpster diving, klassgrillning, Amalia och schack. LÖVEY

CLIMB YOUR WAY


Mary at a port <3

Solskensdag, va! Nu ska jag klättra en supersnabbis (Är faktiskt @ klätterverket as we speak!) och sedan bege mig till mina fantastiska klassisar i Vitan. Dubbelklassgrillning is da shit! Umpa, den här helgen är en  mångsysslohelg med grillish, demonstration, partajis, jobb och middag. Ska försöka klämma in ett mattetal lite här och där också. LÖVE!

Don't fly. Ride a train. Butch a buss. Hitch a hike. Flow a bike.


Jag längtar efter att komma så långt i planeringen att du börjar snudda vid datumen och biljetterna och packlistorna. Jag längtar efter att göra en budget.

Jag längtar efter att packa till peppig musik och pirra sig lite snurrig av alla fjädrar och fjärilar i magsäcken. Jag längtar efter att försöka vika alla plagg en extra gång för att få plats med allt. Jag längtar efter att köpa färdkost.

Jag längtar efter kortlekar, saronger och resehögtalare i chipssmulor och baguettesmak. Jag längtar efter reseläger.

Jag längtar efter tidiga morgnar och alldeles supersmekande obekväma sovplatser.

Jag längtar efter att springa till tåg, att säkerhetskolla för fyrtiofemte gången om vi har med biljetterna och i panik skrika att vi har tappat pengarna och kameran och passen för att hitta alltihop tre sekunder senare.

Jag längtar efter de sista förväntansfulla, drömbildande minuterna innan.

 Jag längtar efter allt allt allt precis före en resa, en dröm, en paradisverklighet. Uffa, men allt flygande ska kompenseras snarast. Är faktiskt rätt billigt vilket är fantastiskt! Energibajsflyg är ingen bra grej. Ta tåget, ja ja ja! Så mycket finare på ALLA sätt! Men tänk, snart är en annan verklighet den här verkligheten och den här verkligheten en annan verklighet. Åh. Hur pirriga blir ni av resedrömmar? Puss!

ÖVER OCH FÖRBI! LÄTTNADSEUFORI!


ilovewildfox.com

Idag är en lyckans och lättnadens dag, bebisar! En massa högar av måsten och borden flaxar från solfjädrade axlar och allt känns så ljust, så ljust trots snön :D En dag att fira! Vill ha gazpacho, avokado och svartvinbärsjuice. Och lite slötittande på något - sånt känns väldigt, väldigt bortglömt och välbehövligt i min verklighet för tillfället. ÅHI. Har ni det också fint och flygande? <3

Hållbar utveckling - vad är det?


http://ilovewildfox.com/

Hola pluggkaos <3

hola / lyx / buster / time


http://ilovewildfox.com/iloveyouwildfox/month/august-2009?currentPage=6

Hm hm. Buster förmäten dag. Fint med lyxdepp.


TO THE CORE


Symboliserar lite hur organiserad jag är. Alla småprickar ska bli ett enda stort och sprakande effektivitets- och ordningsklot!

Och jag ska prata ännu mer med människor på bussar och utmana mig själv som attans för det är så himla pirrande fjärilsutvecklande :D

Idag har i princip varit en enda stor schtekande tekopp på en alldeles vansinnigt soldränkt skolgård. Och ett corepass. Nuelinu ska jag till far! Lateroo <3

FÖR LIV MOT PÄLS ASKMOLNSNEDGÅNGAR


Vegansk smörgåstårta. FABULÖS. Igår var jag på nordiskt antipälsmöte på Djurens rätts kansli. Jag blir så glad av djurrättisar och att prata engelska, så internationellt och underbart!

Jag fotade mig fram. Här skärpeliskärpa på bro.

Kärleksglasisar tappas hela tiden, icke bra!

Stephanie kom hem till mig på en kort och väldans intensiv schackvisit! Tösen är jäklans bra, på schack och i allmänhet. Det hela slutade i patt = icke i schack men kan inte flytta kungen någonstans. Så ballio! På det viset blev det oavgjort och inte totalförlust för min del :D

Ligger liksom ett steg efter i uppdatering men jag hoppas att jag snart är i fas. Efter schacket åkte jag till Kajsa där det var partipartaj, bilder från det och idag langas snarast! Löve!

GUACAMOLE FRÅN ISRAEL OCH FRAKTFARTYG TILL BANGLADESH


Jag fotade en massa på väg från skolan. Motljusbilder är välfigt fina men naturbilder är liksom lite, tja, döda på något vis.

Hår. Jag älskar min och mors nya photosessionvana!

Vegomässa, egomässa? Diggar att det syns så tydlgt överallt vilken stadsdel en befinner sig i.

Vi åt sushi, vet verkligen inte om det finns godare. Hommus, guacamole och sushi - jag skulle kunna sleva i mig det 24/7. Skulle behövas en extra magsäck för allt det goda!

Nya glasisar och återvinningspinnar och businessblus till mässan - vi hade en mässa som avslutning på vårt projekt Glokalt, examinering och föräldrar! Efter det här känns det om möjligt ännu mer oundvikligt att bara konsumera rättvist!
Fin dekorering, ih, och det är ljust ute så sent!

Blommor. Lite bildtrist men rätt fint, skulle vilja ha förmågan att faktiskt sköta blommor o plantor, då skulle jag ha en djungel hemma. Tänk er en hängmatta under palmer! Med lite sand under! Åh!

Åkte buss till Beatrice. Busschaufförer är så fina! Nattpromenix i mjukiskläder, badrumsgolv, te, vegoguacamole och en Boichi som inte vill bilda.

I förrgår. Puss!

FLYGPLANSMOTORER MED FLIMMERHÅR


Tappade glasisar


Igår var väldigt bra, idag var väldigt bra, ikväll blir väldgt bra, imorgon blir väldigt bra. Jag har fotat runt och ätit sushi, träffat Boichi och pratat med en massa fina - ni får se imorgon. Nu måste jag rusa! Tidsoptimist! Kärlek!


Five /:// today


http://www.noretrospective.com/358998/Bad-Day-Issue-7

http://nerdflood.files.wordpress.com/2008/03/3-way_chess.jpg

?

?

http://www.noretrospective.com/#343771/Clara-Balzary


1. Idag (och alltid) har jag förundrats över snyggheten i lågupplösta, knastriga bilder
2. Så ballt! Jag är i extremt behov av att schackas, pluggtrans pluggtrans pluggtrans
3. Jag har spenderat dagen runtklickandes bland indiska inrikeståg, Hong kong-longituder och Google maps. Jag längtar till el extranjero.
4. Men nöjer mig för tillfället ganska förträffligt bra med våriga, springande pollensverige
5. Jag längtar efter (längta är mer konstruktivt än att sakna) repningar, jam och nervösläger, hej-jag-heter-bengt innan adrenalinspel och vulgära palmtexter. Längtar efter Svettis o trummis.

SER DU BARA EN AVOKADOKÄRNA?
SOL. Glasögon. Vårlycka.

Jag och mami hade photosession i kvällssolen. Här är ett par av mina nya glasses, de är rätt fantastiska. Solen gör mig så sprittig och världen bara kastar fjärilar i min mage inför sommar och backpack och sandkorn i harembyxor. (Hasse Aro mullrade just från TVn: föreställ er att ni befinner er livrädda i ert sovrum och en okänd man hugger ner dörren utifrån med en yxa. Det tänker jag inte göra.)


Pack your back / åhiJag borde plugga väldigt mycket just nu, så jag gjorde ett test på STA Travel och blev ganska väldigt lycklig. Åh vad det stämmer överens med mina resedrömmar och livsutopi! IH. Jag kan fatiskt inte tänka mig något finare! Gör de, ni också och vinn kanske resecash: http://www.statravel.se/cps/rde/xchg/se_division_web_live/hs.xsl/
7237.htm
 Vore skoj att veta vad ni får <3

In the airairair


www.ilovewildfox.com

När du kan snurra runt barbent på skolgården utan att frysa, när du känner dig som en stekt vegobiff mot husväggen trots att du bara suttit där i fem minuter, när du måste ha solglasögon för att inte bli blind, när du just knorvlat ihop en resebudget för juli, när du inte behöver ha något annat runt dig än en för kort fladderklänning, när Manu Chao o Bob Marley känns som det enda rätta, då är det ganska mycket vår. Idag var gassande, bländande, strålande.


Fridays in flashFredag hos Lolli. Den bruttan är en babe på partaj!

Taste; smile; grab;


http://ffffound.com/image/3d73e8153395a7e231bc51f838a943c047625b94 

http://ffffound.com/image/0c80b20d77469f93ae674da5c327617204e54212

http://ffffound.com/image/5be9a7ef72bd3b9c9ec8e5bde00d50761aba4fdd

PREVJET livet är så fint. Sen morgon men resten spann så virvlande soligt fabulöst! Jag gillar att prata med folk på tunnelbanan och att dansa fram mellan folks leenden, jag gillar core-pass-tränare som är spontana och fina, jag gillar att köpa ett par glarror för 99:- och få två par på köpet, jag gillar gulliga barnvaktsbarn och dagdrömmar. Idag är en sån dag då jag börjar gråta av lycka därför att det står glad påsk på vattenverket och spricker ändå upp i hårbotten av att se en farfars hejdå till sitt barnbarn. Ja, mina vänner, livet är så jäkla jäkla fint.


URBAN SUN


Eliza o Maria i torsdags <3

Mitt jobb är så fantastiskt. Att skratta på en soldränkt balkong i två timmar. Urban atlasmöte på Mineur och ännu mer soldränkning. Ih, VÅREN! Ännu träningsvärk men det ska jag råda bot på! Nu R O M. Kärleki!

SORE & VIVID
Fler bilder från Lollos köksbord i förrgår, åh jag vill ha färsk basilika i köket!

Jag har träningsvärk i hela kroppen, ärr lite här och var, är trött som en trassnigel och väldigt mosig. Men igår var en sprittande dag med mucho partaj hos Lolli igen - så fin tradition det börjar bli! Langar bilder om ett tag :)

Ps. Jag blir så glad av att höra vad ni blir lyckliga av! Åh!


Table fable on elbow thing


Rebecca

Lolli

Ritiskills

Marybaby

Elizabee

Igår vid Lollos köksbord. Vi åt rå pasta och hasselnötsmassa och annat vanligare förekommande och pratade om trädmän och konspirationer. Eliza ritar så fint och jag älskar kroppsmålningar! För några månader sedan ritade Lolli en hel värld på min rygg/arm och jag kände mig lite som en drake. Fint! Nu ska jag o Mary duscha och bege oss till en förhoppningsvis mucho dansig natt! Badminton är en killer!

Lööövei

Prebeachy babies


Eliza i nytt fabhår

Elsa o Maria, beachy dinner

Hippieband är grejen

Rebecca, Sophie, Maja o Kajsa

Beatriche o Maria

Yoeliyo bebs! Igår krubbade jag, Bea, Rebecca, Kajsa, Maja, Sophie, Elsa, Maria och Eliza på Koh panjang - dyrt, starkt, gott och mysigt! Vi mellanlandade hos Kajsa i någon timme och åkte sedan till Lolli o träffade Mary. Hasselnötskräm är väldans gott och jag älskar Lollos rum! Puss!

Summah roar/consumtion measure


IH. Luffa runt i Europa. Inzpiracioneee. Det här vill jag ha i min kappsäck!

Det är så finfint att samla en massa inspiration och sedan göra upp en omvandlingsplan! Klippa om egna kläder och byta med kompisar,hitta i bortglömda hörn eller köpa second hand! Så fint att istället för att konsumera upp planeten o utnyttja medvarelser, återvinna och skapa nytt och spinna tankarna runt i supersamvete och kreativitet! That's what I'll do! Fejkpåfåglar och bortkastade kläder, bongotrummor i plastskinn och en enda ryggsäck som hem i sommarfriheten! Åuh.


Norwegian Europe


via fotolasse.se

Hih! Jag letade efter en englandskarta, är alldeles uppe i fjärilspirr och bubbelkurr över sommaren, men så hittade jag den här och blev lite lycklig! Har pluggat on mass idag, lekt med kärlekssyster och ägnat alldeles för mycket tid åt sommardrömmar och ett konsumtionscollage som jag kirrar klart imorgon :)

Nu sängelisäng! Kärlek som alltid, darlings <3


SHAKE YE HEADOnsdag. Idag är en effektiv dag. Jajaja. Heh. Känner att jag bör läsa Få det gjort som jag fick av min far i julklapp (pepp eller pik? Hih)! Hur gör ni för att vara effektiva? Lövi

CHESSDAYSKajsababy i el solis <3

IH, våren känns i näsan nu. Visst är det fantabulöst? Allt känns som bagateller i vårdoft och kvitter. De senaste dagarna har jag myst med Kajsa o Lollo o Eliza, gråtschtekt med Kajsa i solen, spelat schack, brottats med Marie i hennes himmelshem, spelat schack igen, mysfikat med mamma och tittat på schack och inspirerats i kulturhuset. Åh vad jag ska schacksnurra mig själv till en riktig schackis - så anrikt, så multidimentionellt, intrikat, internationellt, prestigefyllt, estetiskt och alldeles, alldeles underbart!

Hur ser era relationer till schack ut? Är ni fantastiska, helt ointresserade, nybörjare, värsta erfarna, bara nollställda eller lite nykära som jag? TELL ME! Jag vill höra alla schacktankar o minnen o inställningar! Kärlek!


QUIRKYNä, nu ska jag inte vara ensam längre. Har ni också sådana där magklumpstankar som ni bara göder och göder tills ni klarar att blåsa bort dem helt? Det har jag. Och nu ska jag fläkta dem mycket, mycket, mucho! Och jag ska på påsklunch hos farmor med pappasläkt - mys! Later babes <3

W-day / TIRED : 1 april.I onsdags hade vi ju klassfekke hoss Nisse. Vår klass, alltså. Åh. På vägen dit slängde jag min mobil i marken - ojskiagression. I present fick Nisse o Linnea av oss skydd, klubbor, puckar och skridskoglid plus en massa candy eftersom de är hockeybebisar. Jag klippte mitt hår lite, vi hittade kärlekslappar i biblar, dansade, gissade knäppisaker om varandra o spelade bridge från två till halv fem. Planen för att klara nästa dag i skolan var att dygna. Höh. Jag sov i tjugo mnuter vid halv sex på morgonen. Pannkakstårta till frukost, pannkakor till lunch. Väldans tmosig torsdag. Kom hem, somnade halv sex. Vaknade nio nästa dag.

Hih, dygnsrytmer är sannerligen intressanta!

LÖRDAG RE-TELLHey ho, no snow :D Skulle ju berätta om den händelserika lördagen! Tjobi, en vecka senare men bättring är påväg! Lördag, hur som helst:

~spelade schack med mor på morgonen - underbart, satan vad jag ska bli bra!
~åkte till Djurens rätts våffelutdelning, hjälpte till ganska minilite
~råkade lämna mitt nummer till en man och bestämma träff för fika utan att riktigt reflektera över det
~hade mysigt urban atlasmöte med Maria, Sophie, Linda o Marie
~mötte Kajsa och stötte på Bamba på Mineur
~samtalade med Kajsa  några timmar - åh.
~åkte hem och pratade med en fantastisk man från Latinamerika på bussen, han verkade ha varit överallt!
~började prata med ett gäng peeps som åkt samma väg som mig ett tak och sneglat lite. Blev, som sagt, ganska grundligt undersökt av snubben  i gänget som påstod att jag var hög. Han kollade min puls och undersökte mina ögon. "Dina pupiller är gigantiska", sa han. "De är fyllda av kärlek", sa jag och kände mig väldans glad.
 
Hmelihumm, vad hände sean? Mer schack, förmodligen :)

Lörlöve!

RSS 2.0