Waffles baby


http://www.elzajo.com/

EY! Idag har jag inspirerats av frukostvanor lite trivsammare än mina gamla och adopterat grötritualen. Havregrynsgröt, pumpafrön och äppelbitar + mucho salt = hejdundrande lördagsfrulle! Jag somnade halv sex går och vaknade halv sju imorse, väldans behövligt! Efter fantasticofrullen tittade jag på en dokumentär om Julius Ceasar för att få lite inspiration till hisorieuppsatsen jag ska skriva och sedan pratade jag med Bebisbirko på teliofon, nu ska jag strax bege mig till T-centralen där Djurens rätt delar ut VEGANSKA VÅFFLOR :D Kom dit! Efter det urban atlasmöte och partybarty :D

Vad ska ni göra för att sprida lycka en våffeldag som denna? Puss och peace <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ursäkta???? :)

2010-03-27 @ 15:36:00
URL: http://immaz.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej!

Du undrade vad som gör mig lycklig och hur jag gör för att sprida lycka till min omgivning.

Jag blir till exempel lycklig när mina kompisar kommer fram och ger mig en kram utan anledning, när jag får vara spontan och när jag är med de jag älskar!

För att göra andra lyckliga försöker jag vara snäll mot dom, lixom tvärtom mot det jag skrev gjorde mig lycklig. Eftersom man ska vara mot andra som man vill att de ska vara mot en själv.

Nu bara en snabb fråga:

Varför undrade du?

2010-03-27 @ 16:56:16
URL: http://elinhallstroms.blogg.se/
Postat av: Lindzon

Det som gör mig lycklig är när jag har åstadkommit något jag inte trodde var möjligt, antingen inom karriär eller privat.

2010-03-27 @ 16:58:52
URL: http://lindzon.blogg.se/
Postat av: Amanda

asgrym blogg :)

2010-03-27 @ 17:01:37
URL: http://mandalii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejhej, snälla rösta på mig så att jag blir veckans blogg :) Jag är nummer 3. Skulle bli jättejätteglad! :Dhttp://duimittliv.blogg.se/2010/march/nu-are-ba-a-rosta.html#comment

2010-03-27 @ 20:18:31
URL: http://baraasarahs.blogg.se/
Postat av: FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelhavet

SV: Hihi, ja Barca är grymt. Förstår att du längtar tillbaks :-)Det som gör mig lyckligast just nu är att jag äntligen har allting jag drömt om, ett liv utanför Sverige :-) Woohooo :-) Annars gör solen mig jävligt lycklig också ;D

2010-03-27 @ 20:27:38
URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/
Postat av: LIENE

ja juste här kom den frågan egentligen:D men ajaVill säga att din blogg är verkligen inspirationsfull med massa snygga bilder, me like!

2010-03-27 @ 21:17:24
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: Att bara finnas gör mig lycklig. Att finnas och bara vara och leva idag, nu. Det är lycka. Leva i frihet och glädje och inte bry sig om det som är skräp. Och likadant gör jag för att sprida lycka. De i min omgivning får alltså vara nöjda med att jag finns. Det är allt som ska behövas, för det är allt som behövs för att de ska göra mig lycklig. Lycka handlar inte om att ge.

2010-03-28 @ 09:44:36
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Glömde säga att det är himla kul att du numera är med i grötfamiljen :D Fast skippa saltet, det är ju så dåligt för hjärtat vettu. Jag saltar inte min gröt alls, fast jag har ju saltfobi. Men jag ersätter det med en massa mumsig kanel. Och så får du ju variera dig lite. Provsmak nr 1 får bli blåbär, mjölk, kanel (himmelskt). Och provsmak nr 2 får bli banan, mjölk, kanel (nästan lika himmelskt).

2010-03-28 @ 09:47:47
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0