PEAR/GREEN/ANGRY MANPäronbebisar! Befinner mig @ finafina Mary's! Är så overkligt att vara i en värld som du bara hört i telefon och föreställt dig blurrigt! Åh. Har försökt ringa H&M idag, usch, de är ju fruktansvärda. Kan inte ens svara på hur de transporterar kläderna till butiken! Uff. Utöver det GU-föreläsning om skolpolitik och upplysande, gladskuttande människor! Nu till veganski varm choklad och nattmacka! Ciao <3

Kommentarer
Postat av: Sofie

jag blir lycklig av att se andra lyckliga! Jag kan börja storböla när jag sitter och tittar på TV, och någon blir jätteglad! Älskar sånt =)

2010-03-27 @ 08:47:14
URL: http://sofiefi.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag blir lycklig av mina vänner och av kärlek, så det försöker jag sprida som mycket so möjligt runt omkring mig. Jag blir även lycklig av små söta historier om hur folk träffades, återförenades osv.

2010-03-27 @ 09:50:37
URL: http://headoverheals.blogg.se/
Postat av: mirjam

fast hon slåss inte så jättemycket, bara lite. Tack för komplimangen om mitt hår, men just där var det borstat och plattat annars tror jag inte det är någon som gillar det, för det är alltid tovigt. Haha orkar inte borsta det! :)

2010-03-27 @ 09:52:18
URL: http://eliifoto.webblogg.se/
Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Tack så mycket! Det värmer :) Om du inte redan följer med bloglovin' rekommenderar jag dig att börja göra det, så att du inte missar några nya bilder :)Vad jag gör för att sprida lycka? Hm, jag finns där för himla många om det skulle vara något. Jag skrattar och ler och försöker få alla på bra humör och jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad. Jag hjälper dessutom dom som har svårt att klara av saker själv, exempelvis gamla :)Hoppas du har det fint!

2010-03-27 @ 09:54:15
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Sandra

För att jag ska må bra och vara lycklig är jag glad och tänker positvit, genom det så mår oftast folket i min omgivning också bra :)

Postat av: cajsa

fin blogg :) gullig kommentar ja ska svara på den senare idag puss

2010-03-27 @ 11:07:42
URL: http://cajsawennerberg.blogg.se/
Postat av: Erika Pantzar

Hejsan!

Sv; Det som gör mig lycklig är framförallt okomplicerad kärlek. Min sötaa systerson Maximillian får alltid mig att le, han lyser verkligen upp ens dag. (Och han är bara 5-6 månader)! För att göra folk lyckliga så är jag oftast uppåt och glad, hjälpsam, öppen. Jag menar, alla mina kompisar kan verkligen prata med mig om dom har det svårt osv osv. Ibland är det svårt att finnas till för alla och man kanske inte kan hjälpa alla med deras problem, men det är tanken som räknas.Kram! :)

2010-03-27 @ 11:29:32
URL: http://dudekissmyass.blogg.se/
Postat av: ewezi

Sv: Tack tack :)

Oj det är svårt att svara på ^^

2010-03-27 @ 12:03:01
URL: http://ewezi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0