TRADING = BRA / Gimme some sunshine and peace


Clara
och de miljoner BH:arna

Jag vill ha klädbytardag! Jag känner att den inkommande våren frestar mig till konsumtion alldeles för mycket med alla dess tunna, korta, fantasisomriga plagg. Men lösningen är fabulös! Miljövänlig, ekonomisk och fantastisk: klädbytardag är grejen! Idag har jag lånat tre tidningar och tre dokumentärer om Jamaica, Mexiko och mumier (inget köpande, bibliotek är kärlek :D) och äter nu hommus till musik av Seeed. Seeed är så fruktansvärt fantastiska. Tysk reggae som bara verkar lyssnas på i Tyskislandia! Åh! Den här låten har varit min favoritis i några veckor nu.


Seeed: Release

Nu mer resefixande. Ciao <3

MINEUR & FRUITNIC / BLACK'N'WHITE BOMBA


Sophiebabe

Sophie

Sophie

Charlie o Louie

Nissiboy

Nissi

Sofia + nittonhundratalsutstyrsel

Sofia

Johanna

Sötisar! Bildbomb! Idag fikade jag med Josefini och stötte ihop med Bea och Eliza, sedan lyssnade vi lite på lyckohoppande blues på Stampen. Åh, livemusik är så underskattad, tycker ni inte? Igår åt jag o mama fruktsalladspicknick i min säng. Fabulicious! Jag älskar sportlovis men jag saknar redan Globalia lite, därav bilderna ovan. Hjärtar/hjärtade ni era skolor? Dagens (eller morgndagens, välj själva) uppmaningar:

1. Måla en sol på handen (för att kalla till oss den stora, riktiga solen och få vacker vidunderlig vår nu!)
2. Skriv ner tio saker som du gillar, älskar, avgudar med dig själv. Är så fint! <3

Löve, babies!


CONFIDENCE, SUGAR / SWEAT LODGE


Eliza o Maria, gamla bildisar

Att komma över rädslor är en så fantastiskt befriande och uppfyllande känsla. Åh. Morgonsoffan är klar och jag är så jäkla imponerad av mina fenomenala klassisar! Efter skolis fikade jag med Maria och Eliza på Café Mineur - Eliza berättade om andliga indianritualier i Amerikatt som lät så fruktansvärt balla och underbara, åh vad vi ska dit! Aight, Murri? Nu äter jag guacamole och dricker sojamjölk. CARLSHAMNS NATURELLA SOJAMJÖLK är så obeskrivligt deliciös! Tusen gånger godare än vanlig mjölk <3 TESTA! Ikväll ska jag kolla vädret i Barcelona, planera lite och skriva en packlista. På onsdag gittar nämligen jag och Mary till España :D

Men först Skins, åh, darling skins! Någon som följer't?

Kärlek!


THE COMPANY + PEPPPGodmiddag gullisar :) Stentuff och råintensiv repetering idag inför morgonsoffan imorgon. IIH! Vi ska prata om mansnormer i 20 minuter inför halva vår klass och halva vår parallellklass. Blir så fint<3 Efter skolan skumpade jag och Marie av en händelse in på en teater för att sätta oss i en soffa och mysa. Det slutade med att jag såg världens ballaste, roligaste, mest tankeväckande och obehagliga pjäs någonsin och samtalade med en söt dam om att tro på sig själv. Livet utvecklas sig så fint när en improviserar! Nu är det banan-och-manus-time för min del :)

Vad har ni för torsdagskvällsrutiner?
Hjärrrta!

THERE'S A MAN IN MY HOUSE


Aloha, Mr Stone!

Hola bebisar! Kajsiboy är här och vi har byggt en, hm, man. Jag har skrikit i högan sky av skräck tre gånger på kanske en kvart när jag råkat upptäcka honom i ögonvrån, hahohi, jag är sannerligen en lättskrämd krake! GRATTIS GÅNGER EN MILJARD till Marybebi som fyllde år igår och till Matildis som fyller år idag och till Isak som fyller år imorgon <3

Nu ska jag knipa en vindruva och pussa på Kajsas mattepanna. LÖÖVE


22/02 BAD LUCK, BAD KLANT?


Öh, hola? Bildbrist!

Oh my baba. Idag var inte att leka med! Flyttad badning, halvtimmes väntetid, inställd badning, iskall väntan på mörk perrong. Liftning med kollektivtrafiksfrämling och farmor. Naturgodis, godis, seamkakor för att mota bort kylan och tagga inför pluggnatt. Springer hem. Trappan utanför min port är megatäckt med en gigantik snöhög. Jag springer uppför den, slår i huvudet i en järnbalk i porttaket. Börjar gråta hysteriskt och min granne undrar vad som försiggår. Jag vacklar upp, hem. Min sänghimmel rasar samman. Jag råkar dra ned gardinstången och mitt i paniken och frustrationen slår jag handen på tre krokspikar. Sedan inser jag att det är den 22/02. Mitt otursnummer är 2. Jag är inte tro-på-sånt-ig, men lite skoj var det att upptäcka - och uppleva. Hihi :) Världen är fin <3

Vilka är era otursnummer/turnummer/extrema klantupplevelser?
Löve!

CLASSBABES


Eriki

Simon

Lukiboy

Lina och supercandy

Jonaboy

Krisztina

Klassfinisar i fredags :D Måndagspepp, people! Jag finner något väldigt speciellt och mysigt i snökaoset och trafikröran. Min bussis sladdgasade och försökte ta sig upp för en backe i kanske en halvtimme imorse. En känner en sådan samhörighet med medresenärerna och delar hoppet och envisheten med busschauffören. Spänning i vardagen! Den här veckan blir fantastisk och ikväll ska jag bada med lillasyster :D Hur ska er vecka te sig?

Kärlek!

BIRKO, BOITCHI, BÄBY, BEBI förrgår slaggade Bochibirk @ my place - myselimys, nostalgimusik och abstinensdans, talkitalk och Skins. Lövely! Igår hade crewet KS-kväll, bilder kommer! Söndagar är satans fina dagar, tycker jag, allt faller liksom på plats. Ta igen och bearbeta veckan, tagga inför en ny, få allt gjort, chill-on-the-grilla. Likeit, helt enkelt :D Vad gör ni på söndagar? Peace <3

KLASSFASCINATION / FREDAGSDOKUMENTATION <
Chärleyk


Sophiebabe

Lovies! Igår hade jag med mig kameran till skolan för genusprojektet, vi ska göra ett magasin om 1900-talets genushistoria sett utifrån våra släktingars ögon, igår fototograferade vi framsidan till det. Dagen slutade med att jag dokumenterade klassisar x 700. Åh! Hitta vinklar och ljus och inställningar och fokus och övertyga folk om att de visst blir vackra på bild. Så fint. Jag slutar aldrig fascineras över att så många kopiöst förundrande människor hamnat på ett och samma ställe. Åh. Jag kirrar fler bilder när jag får, här är finavackra Sophie och Charlie :)

Löve!

HOW TO BE A MAN


Hoola, självfotografi för någon dag eller vecka sedan. Hjärtar halsbandet!

Torsdagsunderhållning :D

Bättre liv = dykarur, breda axlar och OS

Studytime!

Tjingeling, finisar! Har köpt Café, KING och MAN till genusuppgift i skolan - så fascinerande med livsstilstidningar! Det kändes konstigt och nästan förbjudet, bara det säger ju en del. Förövrigt har jag idag klättrat för första gången på superlänge och varit väldans happy: Globalia och hela fina livet gör mig så bubblig! Off to mamas vegofärs och herrtidningsanalyserande! Så smaskens!

Later, sötisar <3

GLOBE/WORLD/TELLUS
Det finns rätt många bra grejer med att ha en bloggis:
-Kreativiteten göds och sväller :D
-Fabulöst forum för oväesntligheter och väsentligheter!
-Superbra bildtagarmotivation!
-Känns så fint!
-Bildredigeringsinlärningen sporras (ok, ibland blir mina ordsammansättningstendenser lite väl dominanta, hihi)

Förörövrigt har idag varit en ytterst välbehövd studiedag, jag har läst och myst med mor och skrivit och letat :D Och apropå rubriken vill jag ut i världen SNARAST! Vart vill ni? Funderar på en ny header också :) Synpunkter?

Update, som det heter, 22.59: Ny header it was! Hm. Hm. Vad tycker ni, babes? Nu ska jag duscha, yoga och slagga!

God natt och LÖVE <3


TRE TUFFA TÖSER/FYRA FAGRA FLICKOR

I torsdags sandade jag och Mary sjön like nevah before. Helgis: Stephanie, Mary igen och Kajsiboy. Barndomsminnen, fnitterskratt, mysprat, igentagande, plikter, planering och väldigt många bilder :D <3

& - kärlek o lycka = grejen. All sådan ska jag hädanefter hjärta!
Kärlek!

GLOBE/GHANA
Kände för att bryta uppehållet en smula. Nu lyssnar jag på glädjemusik från Ghana och koncentrerar mig på Rom så hjärncellerna brinner. Nedan är en spanskinspirerad hyllning till mina kära sesamkakor - söndag är sista dagen. Kom på att en fin sak vore att lista matobsessioner genom tiderna. Här är de jag kommer på nu (i kronologisk ordning):

-Kaviar (Uh, tur att en inte håller på med sådant längre)
-Kolasås (På pannkakor. På sked. Hela tiden.)
-Äpplen (Jag var allergisk mot äpplen i säkert sju år och när jag kom på att jag kunde äta dem igen kunde jag inte sluta. Minst tio om dagen sedan dess.)
-Hommus.
-Sesamkakor (Marie!)

Ciao, sesamsmulor, nu ska jag epoka galet!


BRIGHT LIGHT JALOUSIES
Jag ska hålla magvisarfanan högt, säger hon och bortrationaliserar fashion ur sin föreställningsvärld.
-/Mor.

ONE LAST TASTE OF SESAMY

Oda al sésamo,
amor,
obsesión,
pastel

CIAO BELLA/BYE BYE BABIES <3


Fina fina Maria Murri Muriah på bildlektion

10-talet, la vida & världen <3

Adjö bebisar, guapos, peeps och dudes! Hommus är fantastiskt och kanske återvänder jag men just nu är det inte min grej. Puss till alla finisar och puss till livet så länge. Får se om det hela raderas om några dagar eller läggs på is. Oändligt med kärlek, hur som helst!

Livslöve!


SIDECUT/DAMN SHE'S HOT

Vet att någon har väntat på't - och med rätta. Sagolikt himmelska kajsa rakade en stenläcker råball sidecut några dagar efter sin sjuttonårsdag. 'N she's rockin' it :D Tilläggas kan att jag saknar dig.

Sidecutslöve!

SLEEPING BEAUTY


Eliza i fredags

Kajsa i lördags morse

Ungefär sånt skulle jag vilja ha just nu.


STRUCK BY LIGHTNINGHeya, guapas! Ugh, sicko. Har också tusen saker att göra. Hur som helst känner jag att jag börjar få in snitsen på det här med bloggdesign. Lite nytt :D Vad tycker ni - bajs eller super? Nu ska jag och mor frukosta till världens ballaste dokumentär om borgmästarrevolution i Bogotá. C u later, dudes!

CLOUDY/SUNNYI know. Too much. Vill bara säga det att dåligt humör är dåligt men lyckligtvis väldans tillfälligt. Vill inte smitta av mig med dåligt på er så jag säger bara: let the sun shine :D Förstår ni hur mycket fantastiskt det finns i världen?

Peace out, på riktigt <3

I'M EATING HOMMUSHihi, underara Meiri länkade  en fantastisk hommusvideo till mig! Fixade det hela med humöret en del :D Tyvärr verkar den inte finnas kvar. För ovanlighetens skull äter jag dock inte hommus just nu, utan hela kikärter a la rost och chili! Hm, känner att oväsentliga, korta inlägg börjar bli en vana. Aotch?

Puss o peace i alla fall!


BRAINSTORMBra humör?
Kanske robinson, megamat, peptalk och musik.
Kanske sesamkakor, hommus och gazpacho.
Kanske Ghana, Peter fox eller mamma.
Förhoppningsvis.


GRUNDHAVSPATRIARKUghbaa, behöver peppkur, sova, tid och varmsol.
Pepptips, people? Skulle vara så fantastiskt.
Uwha.
Kärlek i alla fall <3

MORGONINSPIRATION = ~x¤3#?

Måndag morgon, verkar bara vara jag som tycker att måndagsmorgnar är rätt okej. Hur som helst är klockan nu 07:40, ugh. Snart ska jag vältra mig ut i snön och mörkret till tåget. Ugh. Historiauppgift. Ugh. Så - därför langar jag lite morgoninspiration i form av tre kan tyckas rätt osammanhängande bilder från igår. Men jag diggar dem :) Hm. Nu ska jag peppa till min längta-till-sommaren-lista :D Vad gör ni för att peppa sega, mörka vardagsmorgnar?

Later, babes! Måndagslöve!


RSS 2.0