SHAKE BABY SHAKE


Lollo, Kajsa, Esmeralda

Kajsas köksbord är the place to be

Kajsiboy, Moi, Cläbi och Luli @ balkongis
Hoola överexponering

Seed, Anthony B och We're not living in America. Att dansa, finns det mer lyckorusande?

Igår @ Kajsas. Kajsi, Beatrix, Lollo, Clara, Esmeragd, Martin, Filip och jag chillmyspeppade - dans, balkong och köksbord. Jag älskar att dansa i Kajsas vardagsrum med enastående peeps. Och hennes världskartor - ai baaba. Och hon. Viatnemeser delade en sedan länge brusten säng och universum lade sin största promenaddiss genom tiderna. Idag firade jag kusiniboy Martin med släktis - han fyller baotaelva! Oj vad jag ska plugga, knaka och braka historia nu! Ciao, finisar!

MORGONSTUND HAR PANKISAR I MUN


Eliza och Stefan

FRUSKOSTBABES

Beatrice, Eliza och de oändliga pannkakorna

På väg till bussis - finfinfin

Igår morse - Bea lagade crepes/pannkakor och Mirjam kirrade chokladsås. Vi åt och mådde illa och åt lite mer. Stefan som åkte med oss till Mallorca fick vara med på ett hörn (glas) också! Bussresan hem var kärleksprat med Eliza. Jag älskar busresor hem från Beaboich. Alldeles för längesedan jag vär där.

Recept på min mors fantastiska veganska disneypannkakor: 4 Dl vetemjöl, 7 Dl Soja-/havremjölk, 1 tsk salt, 1 tsk bakpulver, 1 msk smält margarin. Vispa ner mjölken i mjölet, lite i taget. Tillsätt salt, bakpulver och sist margarinet. (Låt gärna smeten svälla en stund i kyl innan stekning). Räcket till 5-6 ganska tjocka pankisar. Stek gärna i flytande vegetabiliskt margarin. Servera med sylt, sojagrädde eller lönnsirap :D

Laga och njut! Nu ska jag rusa till kusinkalas <3
PUSS OCH LÖV!

SKIN ME ALIVE


Första (tredje) bilden med nikonbaby ever!

Eliza, Olle och Kajsa <3

Hunkmarty!

Myssoffa, chips och KÄRLEKSSKINS

Eliza Eliza Eliza

Nikon är in action - helt sagolikt. Har ett dilemma dock - vet inte vad han ska heta. Känner att det borde vara något som liknar Nikon men varken Niklas, Nicko eller Nico känns särskilt kameraaktigt. Hjälp! Förslag? 

Megamysig var skinskvällen, skins är oersättligt. @ Boitchis med Olle, Eliza, Martin, Kajsa och Mirjam + hommus, chips och soffa = mysigt så det smäller . Religionsdiskussioner i badrum och livsspekulationer i sängar - åh! Löve! 

De tretusen. Hjärta, löveBabies! Fantastiskt så utvecklande livet kan vara! El dia: ganska grov försening, intervju till riksdagen, kramar, lilla melodifestivalen, genusskratt, en helt fantastisk uppskattande och boostande spansk dam. OCH. Ett köp. Inte vilket köp som helst. Nikon D3000. AHHH. Åh. Ja. Materialistiskt? Mja, lite, men det är en investering och jag har suktat och jag är så glad! Ska inviga den så fort den laddar klart - åååhuuuhhgltydfjaaa! Süberchnygg är den tveklöst. Så de här bilderna är nog de sista från gamla fina vackra kameris på ett tag. Nu dragar jag till Boitchi för skinnkväll med henne, Eliza, Kajsa, Olle, Martin och Chrilli kanske :D

LÖVELÖVELÖVE som i nyinhandlat fantastiskt!

SESAMY STREETS
-johnnysbird.com

Yo, sötnötter! Idag = sesamkaksprovning, sesamkaksbegär, sesamkaksabstinens, sesamkaksbrott. Jag har nämligen ett gravt beroende. Men jag försöker bota det. Till det upplevdes mycket snö, lite flängning, pipa och GU-möte. Min och Maries ytterklädsbytning är spännande och känns så konstig och olydig. Som att klä på sig någon annans hud. Det får mig att tänka på två saker:

1. Jag vill ha klädbytardag - snarast <3
2. Jag doftar enligt källor engelskt lanthus och torktumlare. Intressant, halvsmickrande och småsött, fast mest corny.

Puss, peace och sesamkakor!


Rollerday, sugar

Var krullig idag och för ett år sedan

Jag bör minska min användning av orden bajs och bajsa samt synonymer till dem. Kanske. Fast de är ju så bra och användbara och fantastiska. Hm. Idag var hur som helst ganska fab. Kom över lite rädslor, utmanade snöstorm, blev alldeles lyckopirrigt framtidsvisionsuppslukad <-- Oj, lång ord. DÄREMOT kom jag 135 minuter för tidigt till skolan. Inte okej. Därtill hade jag krullhår och försökte mig på en väldigt improviserad lugg. Blev mest wild'n'crazy. Nu ska jag ut i el snöstormo igen.

Cheers, guapos <3


ILANDSBEKYMMER


-elzajo.com

Ilandsbekymmer är onödiga och positivitet är grejen - ibland kan det dock vara underhållande att komma på sig själv med en alldeles tönigt omotiverad irritation över oväsentliga småsaker. Tre grejer jag verkligen ska träna bort och sluta irritira mig på är:

-Kustvädret på P1. Vet inte varför men jag står inte ut!
-Obehagligt ljus i badrummet.  Det ska vara gult och mjukt, inte vitblått och hårt!
-Uppdragna persienner. Verkligen så himla konstigt! Ibland gillar jag det men för det mesta uppstår tysta fönsterkrig: jag drar för persiennerna, mamma drar upp dem - utan ett ord till varandra. Detsamma gäller radion i badrummet.

Åh, vad jag vill veta allas konstiga ilandsproblem!
Men från och med nu är allt najs! Puss!

TJABI ALIBABI

En klädbesatt tjej för två år sedan

Ey, extemförsovningar, feministlektion, corepass och reggae-ipod-lista :) Finns det något somrigare än reggae? Finns det något mer vardagsutvecklande än att prata med fina, intressanta, alldeles supergulliga människor och kvinniskor på bussar?

Nu: Robinson, klippning, hårsfixning :D
LövE!


TAKES 2 (LATE) TO TANGO


New york, världen är så stor och livet så långt.

Morgonen är så kort och jag så trött. Nu ska jag rusa till skolis och hoppas att jag inte blir bajsad på. Från och med nu: aldrig mer sen.

Puss!


EVOLUTION - REVOLUTION


-thecobrasnake.com

Ouh, Globalia är bara så smockfullt fabulöst. Måndag har varit sprudlande genusprojekt, extrema sömnbegär och halvgenomförd bodypump + aerobics: skamsen vandrade jag ut mitt under passen. @ el kvälli diskuterade jag evolution, vetenskap och sanning med min ömma evolumoder - så satans exalterande att komma till nya insikter!

Nu tar Johny blundi mig och för mig till drömillusionen i verklighetsillusionen - åh så fräntastiskt! Puss!


Dance to it, trance to it, strand to it


-thecbrasnake.com

Känns som att det börjar bli en vana att jag och Marie virrar bort oss och missar det vi ska göra - igår yoga, idag aerobics. Hur som helst vill vill vill jag börja på dancehall eller reggaeton, tänk så somrigt och fabulicious! Dessutom har jag en spotifylista med längta-till-sommaren-låtar lite in progress :D Nu heter den -->Tänk palmer, tänk stranddisco och solsvett. Tänk sommar <3 och än så länge diggas Boney M, Bob Marley och Manu Chao. ÅHH snart snart snart!

LÖVE!


BAM WORLD SQUARE 4REAL?


Åh, den makalösa staden, världen. Det sagolika i hans vinst och allt oersättligt, allt allt allt. Går liksom inte att överträffa. New york 2008. Times square 4 november. Lyckan och hoppet och de kollektiva tjuten, rusningarna, danserna. Ai caramba.

Allt ter sig så makalöst när en tittar tillbaka på sånt här. 
Och snart kommer Sofie som jag saknar så mycket.
PUSS

SOMLIGA SOLKIGA SOMRAR SOLAR SOL


Åh.

Grumliga groddgratängers grodgrus! Om några månader är det sommar sommar sommar. Åh. Kan inte hyllas nog. Och nästa helg far jag till Göteborgo och Linnea, LÖVE!

Nu gittar jag till Kajsa, Boitchi, Eliza och Lollo för mysighetskväll :) PUSS, PEACE & PARADISPUSTAR

Materialism, determinismUff. Alldeles för mycket konsumtion. Ursäktar med rean, begäret, det alldeles ypperligt skinnfria materialet och determinismen. Och de var ju så vackra.
Nä, inte mer nu.

Annars är sushi och väldigt fina globalisar en ganska oersättlig kombo!
Löve!


SOLEN OCH DET FUKTIGA VARMA SOMRIGA


-thecobrasnake.com

I år. Närmare varje dag.


Sprakande Brakande Livssmakande


-elzajo.com

Skypar med morfar om alkemi, han beskriver natthimlen med fyrverkeri. Förundras över sådana fenomen ibland: fina peeps i ett annat land. Konsten att göra guld och pangande glittrande blomster, livsgrubblerier och deras härkomster. Kostlösa ljudnätverk med fotografi som sträcker sig ut över världsgeografi.

Nu ska jag återuppta polerandet och organiserandet av mitt rum :)
§Peace


RSS 2.0