Table fable on elbow thing


Rebecca

Lolli

Ritiskills

Marybaby

Elizabee

Igår vid Lollos köksbord. Vi åt rå pasta och hasselnötsmassa och annat vanligare förekommande och pratade om trädmän och konspirationer. Eliza ritar så fint och jag älskar kroppsmålningar! För några månader sedan ritade Lolli en hel värld på min rygg/arm och jag kände mig lite som en drake. Fint! Nu ska jag o Mary duscha och bege oss till en förhoppningsvis mucho dansig natt! Badminton är en killer!

Lööövei

Kommentarer
Postat av: Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto

svar;

tusen tack , vad glad jag blir :D

ja precis, nyckelpiga låter så sött på nått sätt :D hihi



1) vad som gör mig lycklig?

- det är min pojkvän, min blogg gör mig väldigt lycklig ibland då jag är nere och läser igenom allt roligt jag gjort och ser mina bilder :) och massa annat :)



2) vad jag gör för att peppa mig på gråa dagar?

- jag lyssnar på glad och sprallig musik :D hihi.

2010-04-09 @ 22:13:56
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Linnea

sv; mina nära och kära. :)

2010-04-10 @ 11:05:00
URL: http://ldg.blogg.se/
Postat av: Crem

sv: Wow thanks a lot haha:P. Vettu jag skall försöka svara så gött jag bara kan, så det får bli typ veckans fråga eller något. Svarar antingen idag eller imorgon. Kram på dig.



Diggar din header med föresten:D.

2010-04-10 @ 12:16:35
URL: http://cremak.blogg.se/
Postat av: Crem

sv: Jag svarar här istället hehe^^! Vad som gör mig lycklig här i livet är mina nära och kära, som alltid finns där för mig när jag behöver dom och jag för dom. Mina livsdrömmar är väl att jag förhoppningsvis blir det jag alltid velat bli, socionom. Jag vill utvecklas inom min konst och hålla på med kläder lite mer. Sen är är det väl det vanliga: Lyckligt förhållande med en som man vill dela livet med osv, lagom stort hus och massa barn :)hihi sj då?.

2010-04-10 @ 12:27:47
URL: http://cremak.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja det är en historia i sitt slag!



Ja, det som gör mig lycklig är solsken, skratt från barn och trygghet.

När man känner allt allt går som på räls och man bara kan njuta av livet!



Jag vet inte riktigt hur mitt liv ser ut framöver, förhoppningsvis är jag fortfarande med min sambo, Vi ska flytta till Gbg till hösten då han ska plugga. Jag kanske kommer läsa till förskollärare eller någonting vidare inom foto. Jag är en väldigt spontan person som är otroligt dålig på att planera!



Själv då? =)

2010-04-10 @ 12:43:49
URL: http://malinmariathereses.blogg.se/
Postat av: Hannah

Svar>> Tack! Nja, jag är vegetarian i alla fall, men gelatin räknar jag med. Precis som jag räknar med löpe. Isch! Oj.. Svår fråga haha! Har ingen riktig aning. Musik gör mig alltid glad.

2010-04-10 @ 13:36:17
URL: http://hannahhale.blogg.se/
Postat av: Ellen

sv; oj vilken svår fråga! det som gör mig lycklig... när saker och ting går som de ska, sommarlov, mode, att shoppa, våra djur, hästar, -att rida, vara utomlands i varma länder och mkt mkt mer!:)



Och mina livsdrömmar och mål? En ännu svårare fråga.

Jag är väldigt modeintresserad så ett jobb inom mode skulle inte sitta fel. Sen skulle jag, kanske, vilja flytta till New York. Är också mycket intresserad av fotografering. Så ett drömjobb vore nog i mode, eller fotoinriktning. :)

Sj?

2010-04-10 @ 13:41:20
URL: http://elleenl.blogg.se/
Postat av: Joel

För det första: Riktigt coola bilder bloggen igenom!



Svar på din fråga: Jadu, jag hoppas att bli journalist en dag. Eller, jag SKA bli journalist. Lycka är ju produkten av själsligt välbefinnande och det uppnår man genom göra det man vill, vara den man är och umgås med de man tycker om allra mest. Pengar är liksom sekundärt.

2010-04-10 @ 14:04:06
URL: http://vararminhatt.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv... det som gör mig lycklig är att få se Tokio Hotel, att få vara nära dem. Jag vet inte ens vad jag skulle vara utan dem. De är mina största förebilder, och idoler.



Mitt mål med livet, är att kunna leva ett normalt liv utan magsjukefobin, den tar över mitt liv.

2010-04-10 @ 14:49:44
URL: http://sa
Postat av: Emma

Det som gör mig lycklig... utan tvekan Tokio Hotel. De är mina största förebilder, och idoler. Jag är lycklig när jag träffar dem, då står tiden stilla och inget annat spelar någon roll. Tyvärr händer inte det särskilt ofta...



och mitt livsmål är att bli fri från min spyfobi, den har tagit över mitt liv.

2010-04-10 @ 14:52:12
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: lisa

rösta på mig till att bli veckans blogg. nr 6!

länk finns på min blogg! :D

2010-04-10 @ 15:20:47
URL: http://lisaborglin.blogg.se/
Postat av: Nicolina

Jag är som lyckligast en ljummen sommarkväll med fina vänner och bra musik i bakgrunden. En engångsgrill, filtar och marshmellows tills solen går upp. Då mår jag som bäst. Finns andra saker som gör mig lycklig också givetvis, det först nämnda var bara en utav hundra saker. Sen älskar jag att bara sitta och mysa med min familj i soffan och kolla på någon gammal film på tv man säkert sett tre-fyra gånger innan men det spelar ingen roll för att det är umgänget som spelar roll just då.

2010-04-10 @ 15:32:08
URL: http://nicolina.blogg.se/
Postat av: Laura

Sv; Angående dina frågor, kan jag svara på sen när min frågestund är slut om det är ok? :D

2010-04-10 @ 15:48:33
URL: http://tossavanien.blogg.se/
Postat av: Bella

Sv: Hehe tack :) Hmh, jadu när jag har kul med vänner och familj är jag lycklig, eller när jag ser min hund bara njuter av att vara ute i naturen :)



Livsdröm, mål? Det är en svår fråga. Jag har alltid varit intresserad av televison, så jag vill gärna jobba inom televisionen en vacker dag. Jag går media linjen just nu, men ska hoppa av och börja på samhällslinjen istället faktist.



:) Kram!

2010-04-10 @ 17:15:50
URL: http://bellvis.blogg.se/
Postat av: Stephanie Maria Ampel

fin header! grymt!

2010-04-10 @ 17:31:22
URL: http://ampelos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0