Summah roar/consumtion measure


IH. Luffa runt i Europa. Inzpiracioneee. Det här vill jag ha i min kappsäck!

Det är så finfint att samla en massa inspiration och sedan göra upp en omvandlingsplan! Klippa om egna kläder och byta med kompisar,hitta i bortglömda hörn eller köpa second hand! Så fint att istället för att konsumera upp planeten o utnyttja medvarelser, återvinna och skapa nytt och spinna tankarna runt i supersamvete och kreativitet! That's what I'll do! Fejkpåfåglar och bortkastade kläder, bongotrummor i plastskinn och en enda ryggsäck som hem i sommarfriheten! Åuh.


Kommentarer
Postat av: zusanna

sv; Hmn. Bra fråga, men svår. Mina idoler gör mig lycklig. När jag är i närheten av dem på signering, när jag ser dem på tv, när jag lyssnar på deras musik, när jag läser om dem. Skratt gör mig också lycklig. Och när man känner sig fint och allt är bra, då är man också lycklig!

Havet gör mig lycklig. Och vissa böcker.Mina drömmar. Är många. Främst vill jag bli känd. Åh, det är det jag drömmer om mest. Och jag vill bo i Paris/Frankrike (ett tag iaf). Jag vill ha världens roligaste jobb. Och så vill jag hitta min soulmate.

Fast min innersta dröm är att bli vampyr!Det är väl ungefär det. Omvänd fråga: vad gör dig lycklig och vad har du för drömmar?<3

2010-04-08 @ 12:57:19
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: Helén

Sv: Det som gör mig mest lycklig är mina bästa vänner. Att sitta tillsammans med dem och måla varandras naglar. Men att bara sitta på var sin sida landet och chatta in på sena natten och fylla skoldagarna med menigslösa sms gör oxå gott när man inte har sett varandra på länge. Mina idoler och favoritmusik. Att gå på bra konserter och leva i nuet. Ett långt scoutläger, helst med fint väder. En orienteringsbana i april med flyt, när man tar den där svåra kontrollen. Att sitta och ha världens skummaste diskutioner med min familj kring middagsbordet. En riktigt bra bok, suget efter att bara få släppa allt, försvinna upp på mitt rum och in i bokens värld. Det gör mig lycklig.

En av mina största drömmar gick i uppfyllelse för en månad sen då jag fick se mitt absoluta favoritband live, då dagar i rad tillsammans med min bästa vän. Dock gav det mer smak. Nu vill vi se dem i deras hemland, Tyskland. Samt att vi två har bestämmt att vi efter gymnasiet ska bo i Tyskland i något år innan vi börjar plugga vidare. Att resa till Tyskland är en stor dröm i största allmänhet, i en kombination av att jag har studerat språket sen jag var tolv samt att mina favoritkillar kommer därifrån.

Ett mål, eller fortfarade en dröm, är att hitta en människa som jag älskar och vill bilda familj med. En stor familj. Helst fyra barn. Gärna fler.Och nu undrar jag varför du ställde de här frågorna till mig, varför jag hänger ut mig så totalt med mina drömmar till en främling och vad som gör dig lycklig och vad du har för drömmar^^,

2010-04-08 @ 13:22:17
URL: http://easyblue.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv; Jag är lycklig när jag får sitta med mina underbara vänner vid en brasa en sen sommarkväll vid ett stilla hav. Gitarren är med, marsmallows och massa sockerdricka.

Livsmål? hmm.. Jag vill resa mycket, träffa härliga människor, rita och måla och såklart gifta mig å skaffa barn en vacker dag. Leva helt enkelt. När jag ligger på min dödsbädd vill jag vara redo.

Själv då? Vad gör dig lycklig?

2010-04-08 @ 14:38:31
URL: http://emmaspalett.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: har svarat på dina frågor på min blogg :)

and btw, sjuukt snygga kläder och skor!

2010-04-08 @ 14:49:52
URL: http://amandaevringer.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! :) TackTack! <3Vad gör mig lycklig? Jag blir lycklig när min familj och mina vänner mår bra. Jag blir även väldigt lycklig när jag har pengar. Hahha, det är sant! Pengar gör mig lycklig.Min dröm/mitt livsmål är att starta ett eget designklädes-märke. Det ska bli populärt runt om i världen. Men inte allt för vanligt. Det ska vara en speciell klädes-kedja som bara har affärer på vissa platser. Man ska liksom få ta sig dit för att få dessa underbara kläder. Inte för billiga kläder men inte för dyra. Efter det vill jag ha 3 barn och bo i hus med pool. :)Vad gör dig själv lycklig? Vad är din dröm? Du får gärna svara. Väldigt rolig frågaor och kul att höra vad andra tycker!Puss & Kram :)

2010-04-08 @ 14:53:04
URL: http://heddaaaa.blogg.se/
Postat av: SANDRA

NICE blogg du har!Ha en bra dag :)

2010-04-08 @ 14:56:55
URL: http://shik.blogg.se/
Postat av: Lorissa

Min familj och min sambo gör mig lycklig. Att få skriva prosalyrik och poesi gör mig lycklig. Att få åka snowboard gör mig lycklig. Och naturen, att vistas i naturen, odla, vandra - dofterna :D Vad gör dig lycklig?Och drömmar och livsmål... rent "karriärmässigt" drömmer jag om att kunna vara författare på heltid. Jag älskar att skriva och önskar att jag kunde leva på det! Jag vill ha barn, gärna många. Och jag vill ha hälsan :)Du då? :)

2010-04-08 @ 14:57:39
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: linda - pictures, drawings, me

sv: tusen tack för din fina kommentar!

Det är så mycket som gör mig lycklig.. att få njuta av livet, se nya delar av världen, umgås med mina nära&kära och att få rita, måla &skapa.

Livsmål.. jag drömmer om att bli läkare i framtiden, jag skulle vilja jobba som läkare utan gränser utomlands & få hjälpa människor som verkligen behöver det. Big hugs!

2010-04-08 @ 15:15:47
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Postat av: Isabella:D

sjukt fin blogg !:D

vad som gör mig lycklig?

min familj, min hund, och mina underbara vänner :)

& att spela golf ;)vad gör dig lycklig då?:)

2010-04-08 @ 17:14:29
URL: http://emmaisabellaa.blogg.se/
Postat av: Rodjin

svar : hmmmm ... vad som gör mig lycklig ? jag skulle nog säga att när mina nära och kära runt omkring mig är lyckliga så blir även jag det! när jag känner att jag gjort något bra , och uppnått något mål , en helt vanlig dag , att solen skiner , hahah det mesta gör mig glad helt enkelt :) livsmål är däremot svårare att svara på eftersom det är så mycket jag vill få ut av livet , det kanske ska bli mitt livsmål ? att göra så mycket som möjligt och känna att jag inte missat något i livet och vara lycklig .

själv ?fin blogg förresten och jag blir jätteglad när jag får så fina kommentarer så tack !

2010-04-08 @ 17:39:28
URL: http://rodjins.blogg.se/
Postat av: *Kitsu

sv; Vad som gör mig lycklig? Det är många många saker b.la. en bra film, en skön prmenad och mörk choklad. Jag älskar att teckna och gillar kultur. Du har rätt med detdär att vet man vad man vill blir det bättre. Blir du sj lycklig av något speciellt?

2010-04-08 @ 19:09:40
URL: http://missfafang.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej!Åh, jag vet. Mi blogg är jättekonstig och jag förstår inte varför det inte går att kommentera alla inlägg. Hoppas att det snart blir bättre!Jag blir lycklig av mina vänner, familj, av att dem mår och att jag själv också gör det, naturligtvis. Jag blir lycklig av att göra det jag gillar. Det finns otroligt mycket!

Absolut! Det tror jag också, =) Vad blir du lycklig av? :)2010-04-08 @ 19:40:45
URL: http://mariestayreal.blogg.se/
Postat av: Kayy

Åh, tackar så jättemycket! Det värmde :)Jadu, vad gör mig lycklig? Mina vänner och min familj. En riktig lycka är att ligga på ett golv någonstans med alla mina många syskon både äldre och yngre och alla ligger och flummar, skrattar och löjlar sig och bara är till 100% sig själv och trygga. Samma sak med vänner, när man käner sig så absolut säker och trygg med någon att man bara kan ligga tätt bredvid varandra och titta upp i taket och prata om alla konstiga saker som poppar upp i huvudet vid midnattstimmarna, eller helt enkelt ligga och få magkramp av skratt...Något som också gör mig måttlös glad är nog också förälskelser. De behöver inte uttvecklas till kärlek. Det behöver inte ens vara en person man någonsin pratar med. Bara den där bubblande och spänningskänslan som gör att man tittar sig lite extra runt i sin omgivning. Den där känslan som gör att magen gör piruetter...Musik. Musik är lycka. Den förmedlar saker ord inte kan. Den når dit ord inte kan. Att stå mitt i en glad, exalterad publik, känna kvällslften slå mot sitt varma ansikten, strålkastarna slår ut öer publiken och bandet spelar ens favorit låt...Att segla. När det blåser riktigt mycket. Båten lutar i 80 grader, vågorna är så höga att de dränker en för några sekunder. Man spänner seglen hårdare och kämpar mot vinden och flger fram över den stormande ytan...Mina livsmål och drömmar?

Jag vill se mer av världen. Jag vill uppleva nya saker. Jag vill lära mig mer. Jag vill vara lycklig. Jag vill trivas i mitt eget skinn. Och aldrig ångra något jag gjort/inte gjort!Vad gör DIG lycklig? Vilka är dina drömmar, stora och små? :)

2010-04-08 @ 21:51:33
URL: http://indicate.blogg.se/
Postat av: ☆ Josefin Bellini ☆

hey! du har inte lust att kika in på min blogg o ge mig lite tips inför en utställning jag ska ha i maj? :3 hade tänkt mig ett rocktema, men va för bilder kan man rita?vore superschysst.

puss!

2010-04-08 @ 22:04:54
URL: http://minibellini.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

jag blir lycklig av att ha lyckliga människor runt omkring mig!!

2010-04-08 @ 23:24:38
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: linanna

Svaret på din fråga har jag skrivit på min blogg och en länk till dig :)

Rolig blogg, den fick hamna bland mina favoriter.Du tar sjukt fina bilder!!!

2010-04-09 @ 00:45:42
URL: http://linannas.blogg.se/
Postat av: Gesala

Sv; Tack så mycket! Det som gör mig lycklig? Det måste väl först och främst vara vännerna och familjen sen slinkar nog musiken in emellan ^^ Kan inte leva utan musik.. Jag har inga särskilda livsmål förutom att jag vill bo utomlands. Jag har ju flyttat från Thailand till Sverige, nu vill jag härifrån haha ! Jobba utomlands där man får prata engelska kan man säga är ett av mina framtida mål. Ställer samma frågor till dig! Besvara gärna på min blogg :) Och gud vad du tar fina bilder! Ha det fint!

2010-04-09 @ 01:44:22
URL: http://quetzala.blogg.se/
Postat av: claudia

Jag känner mej nästan alltid lycklig. Men om de inte skulle vara så någon dag, så mår jag alltid bra av att få träffa mina närmaste vänner! Eller fara på någon liten semester med familjen.

Fin blogg :)

2010-04-09 @ 14:44:49
URL: http://clady.blogg.se/
Postat av: ida

sv: ojsan vilken fråga.. det beror på helt och hållet på viket humör jag är på och allt runt omkring.. men mina vänner brukar få mej att må bra annars om jag inte kan träffa dom den dagen så är det bra musik, ta hand om mej själv med måla naglarna, planering, dansa framför spegeln, ta på mej snygga kläder så jag känner mej snygg, bra filmer, jaa sånt. :) hihi ♥

2010-04-09 @ 14:47:59
URL: http://idacederborg.blogg.se/
Postat av: Milla

sv: Jag föredrar vanlig kladdkaka! Vanlig kladdkaka gör mig lycklig :)

2010-04-09 @ 14:53:50
URL: http://vildamillas.blogg.se/
Postat av: van

sv: jo, tyckte synd om djuren på cirkuset speciellt när jag hörde pisk-ljudet :-( det som gör mig lycklig är mina kära och nära, att tänka framåt gör mig glad, när andra i min omgivning är glada och självklart solsken,shopping och en bra hårdag piggar alltid upp mig. :)

2010-04-09 @ 15:02:19
URL: http://vans.webblogg.se/
Postat av: nina

sv: bra fråga, men jag blir lycklig när jag är med roliga människor som inte är sura eller falska :P haha sprida lycka är inte riktigt min grej faktiskt, är jag arg så är jag det, länge och jag har lättare att bli arg & hata någon än att vara glad och tycka om någon :P.Men om man känner sig lite nere på en tråkig dag ringer jag någon rolig & hittar på något med personen eller så sätter jag mig och kollar på alla Scrubs säsongerna haha :D

2010-04-09 @ 15:04:57
URL: http://amelsnina.blogg.se/
Postat av: sanna

sv: för att göra mej lycklig... hm, bra musik & dansa loss :D det gör mej alltid lycklig ;)

2010-04-09 @ 15:06:16
URL: http://sannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sanna the panna

Svar: Tjoho! Jag är faktiskt vegetarian ;) Och det där med att vara lycklig. Jag är lycklig när känner mig fri och har människor runtomkring mig som jag älskar!

2010-04-09 @ 15:07:10
URL: http://sanna222.blogg.se/
Postat av: linnéa

wow!

2010-04-09 @ 15:32:16
URL: http://purfection.blogg.se/
Postat av: KASSANDRA S

Ha en underbar fredag önskar www.kassandras.blogg.se :D

2010-04-09 @ 15:32:16
URL: http://kassandras.blogg.se/
Postat av: Linnea

Älskar alla smycken på bilden!:D

2010-04-09 @ 15:36:32
URL: http://linejaah.blogg.se/
Postat av: julia

sv: mina vänner och att resa gör mig lycklig :D

2010-04-09 @ 15:46:21
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: anna

sv; vilken svår fråga.:P Men det är väl alltid kul att umgås med vänner och bara göra bra & roliga saker tillsammans.:)

2010-04-09 @ 15:48:49
URL: http://nyylander.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: ja du... jag brukar ha så kallad spa-dag, då jag är en STOR egoist som bara tar hand om sig själv ;) Då brukar jag duscha extra länge, ha ansiktsmask, peeling i ansiktet och måla naglarna :) Typ ;) När det är sånna här trista samt gråa dagar som idag, brukar jag bara ta det lugnt och kanske pyssla lite på rummet - prova kläder, bädda om sängen, sminka mig för skojs skull :D

Sånt som gör mig lycklig, är när jag ser andra lyckliga :) Det är klart att jag också är lycklig när jag shoppar eller får det jag önskat mig!! x]Vad gör dig lycklig? ;)

2010-04-09 @ 16:53:40
URL: http://asunshinelife.blogg.se/
Postat av: IDA

Vilka fina kläder! Riktigt somriga :)

2010-04-10 @ 14:45:04
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: Nicolina

fint kollage, vill ha allt! bikini toppen till vänster uppe i hörnet-vart kommer den ifrån? kraam!

2010-04-10 @ 15:29:04
URL: http://nicolina.blogg.se/
Postat av: julia

härligt collage! :D

ska du tågluffa i sommar kanske?

min syster och hennes kille gjorde det och de träffade en tjej som reste ensam och hade förlorat alla sina grejer så om du ska det, res inte ensam! men det verkar härligt!

kram

2010-04-12 @ 16:26:04
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/
Postat av: Josefin B

SV: Väldigt ledsen för sent svar, din kommentar liksom gömde sig ;)Hm.. Jag vill att alla i min närhet ska vara friska. Det är liksom grunden. Och jag vill också vara frisk och leva länge. Sedan skulle jag vilja ha en grym garderob, ett sjukt roligt jobb och bara vara lycklig ;D För dig då?--------------------------Ohhh, din blogg är så grymt fin! Jättehäftig header och fina inlägg :)Den där transparenta skjortan från Monki har jag spanat lite på men har inte sett den i butik. Supersnygg iallfall! :)

2010-04-13 @ 18:06:51
URL: http://josefinb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0